fbpx

12 december

Creatief met peren

Wij zijn dit weekend bezig met het huis in kerstsferen te krijgen en bedenken ieder jaar weer wat nieuws met de kerstdecoratie. Even een gekkigheidje voor deze zondag:

Maak je eigen Meneer Koekepeer met alles wat je kan vinden, laat je creativiteit de vrije loop. Stuur een foto naar ons toe en volg ons op @meneerkoekepeer.nl op instagram en maak kans op een waardebon voor een verrassingspakket.

Veel knutselplezier!

[ultimate_spacer height=”50″]
Cadeaupakket

Cadeaupakket

Vanaf 3 producten

Stel je eigen cadeaupakket samen, jij bepaalt wat er in zit! Selecteer minimaal 3 cadeaus, kies een kaartje en laat het ons mooi inpakken.

Verrassingspakket baby of dreumes

Verrassingspakket

Vanaf € 15,-

Geen idee wat je moet geven? Aan de hand van een aantal vragen stellen wij een uniek verrassingspakket samen. Handig en geen keuzestress.

Koekepeertjes

Koekepeertjes

Vanaf € 4,50

Hoera, er is een nieuw Koekepeertje geboren. Dit feestelijk strooibeleg is de ideale versiering op je beschuitje. Glutenvrij, vegan en genderneutraal!

PostNL

Bezorgd met PostNL in NL en BE

Bezorgen

Binnen 2 werkdagen verzonden

iDeal

Betaal veilig met iDeal

Creëer ook een unieke verrassing!

Een lege doos is jouw startpunt. Wij voegen daar cadeaus aan toe, aan de hand van jouw wensen voor het kind en ouder(s). Daarin kan je verschillende categorieën kiezen die in de doos passen en matchen bij een kleurstijl. Een persoonlijke kaart maakt het helemaal af! Wij zorgen dat alles mooi is ingepakt en wordt verstuurd!

Volg onze community

instagram @meneerkoekepeer.nl

Menu