fbpx

18 december

Even voorstellen: Marc

Hai ik ben Marc, de ene helft van Meneer Koekepeer. Ik ben vormgever in hart en nieren. Na het grafisch Lyceum heb ik Media Design op de Academie voor Digitale Communicatie gestudeerd. In het laatste jaar van mijn studie ben ik met klasgenoten een eigen media bedrijfje begonnen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al vroeg ben gaan ondernemen en eigenlijk altijd eigen baas ben geweest. Nu werk ik voornamelijk voor mijzelf en ben in te huren om media producten te designen, zoals UI – UX, productdesign, maar ook DTP en Video Animaties. 

Naast mijn hobby dat mijn werk is geniet ik erg van mijn koekepeertjes en probeer zoveel mogelijk tijd met ze door te brengen. Vaak naar de speeltuin of kinderboerderij. Gelukkig kunnen Suus en ik onze week fijn opdelen zodat we alle twee met de koekepeertjes kunnen zijn. Ik hou van klussen in en om het huis (of een voeldoos maken), interieurstyling en ik fitness 3x in de week.

[ultimate_spacer height=”50″]

Creëer ook een unieke verrassing!

Een lege doos is jouw startpunt. Wij voegen daar cadeaus aan toe, aan de hand van jouw wensen voor het kind en ouder(s). Daarin kan je verschillende categorieën kiezen die in de doos passen en matchen bij een kleurstijl. Een persoonlijke kaart maakt het helemaal af! Wij zorgen dat alles mooi is ingepakt en wordt verstuurd!

Menu