Cadeaupakket baby samenstellen

Een cadeaupakket van Meneer Koekepeer is het perfecte kraampakket om te geven of voor jezelf en je baby of dreumes tot 2 jaar. Kies minimaal 3 cadeaus.

Kies cadeaus

Gratis verzonden vanaf € 50,-

Bezorgen

Binnen 2 werkdagen verzonden

iDeal

Betaal veilig met iDeal

1. Selecteer de mooiste cadeaus

Kies om te beginnen duurzame, handgemaakte, tweedehands en nieuwe cadeaus. De cadeaupakketten gaan vanaf 3 cadeaus

2. Kies een gratis persoonlijk kaartje

Om  vervolgens het cadeaupakket extra persoonlijk te maken kies je één van onze vrolijke unieke gratis kaartjes.

3. Mooi ingepakt en verstuurd

Tot slot pakken wij het het cadeaupakket mooi in en versturen het binnen 2 werkdagen met Postnl of DHL

Duurzame en functionele cadeaus

Wij selecteren met duurzaamheid in ons achterhoofd de mooiste cadeaus. We proberen zo duurzaam mogelijk te ondernemen, en daardoor zijn wij telkens op zoek naar duurzame cadeaus. Zo selecteren wij bijvoorbeeld geen plastic producten en producten die weinig of geen verpakkingsmateriaal hebben. De cadeaus waar wel plastic omheen zit is meestal gerecycled plastic en dus duurzaam.

Stel zelf een cadeaupakket samen

Een cadeaupakket samenstellen is een feestje op zich. De blijdschap van het geven van een cadeaupakket is net zo groot als het krijgen van het pakket. Het feestelijk, zorgvuldig en mooi samengestelde pakket is een bijzondere verrassing voor de ontvanger. Kies de mooiste cadeaus bij elkaar, schrijf een gratis kaartje en laat ons het naar de ontvanger versturen.

Cadeaupakket Olijf

Cadeaupakket voor babyshower en kraambezoek

Kies voor een cadeaupakket van Meneer Koekepeer. Niet alleen voor alle babyshowers, maar ook voor kraambezoeken en kraamvisite. Verder is het mogelijk om het cadeaupakket direct naar de ontvanger te sturen.

Wij pakken het cadeaupakket mooi in en met een gratis kaartje maak je het helemaal af. Aan de hand van het aantal cadeaus kijken wij of we het in een brievenbuspakje versuren. Hierdoor is de verrassing groter omdat de ontvanger niet thuis hoeft te blijen. Dus altijd een feestje met Meneer Koekepeer cadeaupakketten.

Waarom is een cadeaupakket van Meneer Koekepeer zo uniek?

Wat maakt een cadeaupakket van Meneer Koekepeer zo uniek? De originaliteit van alle verpakte cadeaus, de gebruikte kleuren, de combinatie van vintage en nieuw. We hebben een kleine voorraad van unieke cadeaus en al helemaal van handgemaakte en tweedehands cadeaus. Daarom wordt elk cadeaupakket uniek.

Heb je zelf geen idee of tijd om een pakket samen te stellen? Laat ons het doen! Wij verzorgen aan de hand van een aantal vragen een verrassingspakket. Mooi ingepakt en klaar om te versturen.

Wat zeggen onze gebruikers en ontvangers?

Laat je inspireren.

Volg onze community

instagram @meneerkoekepeer.nl

Menu