fbpx

Kraamcadeaus

Bij Meneer Koekepeer kan je de mooiste kraamcadeaus zelf combineren tot een  kraamcadeau pakket. Hoe leuk is het om de (nieuwe) ouders te verblijden met mooie duurzame cadeaus die ze kunnen gebruiken voor hun baby? 

Cadeaupakket Olijf

Hoe maak ik een kraamcadeau pakket?

Bedenk goed wat je wilt uitgeven, daarnaast is het handig om een thema te kiezen voor je kraamcadeaus, zoals meer richting speelgoed, of eten en drinken. Misschien vind je het wel leuk om origineel voor de dag te komen en te kijken naar decoratieve cadeaus zoals een Lori & Cookie Art poster van handgeschept papier, of een Plintdier.

Begin hier met samenstellen met het samenstellen van een kraam(cadeau)-pakket, wij begeleiden je door het proces heen. Als laatste kies je nog een gratis persoonlijk kaartje, en wij zorgen dat alles mooi ingepakt verstuurd wordt.

Wat doe je in een kraamcadeau pakket?

Om te beginnen hoort bij kraamvisite natuurlijk muisjes op een beschuitje. Wij hebben onze eigen Koekepeertjes ontworpen. Heerlijk genderneutraal beleg voor op een beschuitje, met dezelfde smaak als de bekende muisjes alleen dan vegan en glutenvrij.

Je kan zelf doosjes Koekepeertjes toevoegen om het cadeaupakket heel verrassend te maken. Daarnaast raden we aan om een te kijken naar een verzorgingscadeau, zoals zachte hydrofiele doeken. Ook speelgoed of eten en drinken cadeaus scoren altijd heel goed op kraamvisite.

Hoeveel Kraamcadeaus?

Om echt van een pakket te spreken vinden wij 3 cadeaus het minimale om te combineren in een cadeaupakket. Daarnaast ziet het er ook veel leuker uit als een kraampakket gevuld is met meerdere kraamcadeaus. Laat je inspireren op instagram @meneerkoekepeer.nl

Geven jullie het kraam(cadeau)pakket samen met een grotere groep, denk dat eens om meer cadeaus tot een pakket samen te stellen.

Begin met samenstellen

Wil je zelf weten wat er in een pakket zit, dan is een cadeaupakket de beste keuze. Anders kan je bij een verrassingspakket wensen opgeven en dan maken wij een pakket met de mooiste kraamcadeaus voor je. Leuk! Extra verrassend.

Cadeaupakket

Cadeaupakket

Vanaf 3 producten

Stel je eigen cadeaupakket samen, jij bepaalt wat er in zit! Selecteer minimaal 3 cadeaus, kies een kaartje en laat het ons mooi inpakken.

Verrassingspakket baby of dreumes

Verrassingspakket

Vanaf € 15,-

Geen idee wat je moet geven? Aan de hand van een aantal vragen stellen wij een uniek verrassingspakket samen. Handig en geen keuzestress.

Koekepeertjes

Koekepeertjes

Vanaf € 4,50

Hoera, er is een nieuw Koekepeertje geboren. Dit feestelijk strooibeleg is de ideale versiering op je beschuitje. Glutenvrij, vegan en genderneutraal!

PostNL

Bezorgd met PostNL in NL en BE

Bezorgen

Binnen 2 werkdagen verzonden

iDeal

Betaal veilig met iDeal

ps. bij een cadeaupakket en verrassingspakket kan je ook aangeven of je Koekepeertjes wilt.

Wat zeggen onze gebruikers en ontvangers?

Laat je inspireren.

Volg onze community

instagram @meneerkoekepeer.nl

Menu