fbpx

Wie zijn Meneer Koekepeer?

Even voorstellen...

Over ons; Wij zijn Suzanne en Marc en samen zijn wij Meneer Koekepeer. Daarnaast zijn wij de trotse ouders van twee kinderen, een baby en een peuter. Met de komst van onze zoon betraden wij de wereld van babyproducten. Van de inrichting van babykamers tot verzorging en van babykleding tot speelgoed. Het aanbod en dus ook de keuze was enorm. En toch, dat wat wij zochten, konden we moeilijk vinden. 

We wilden een bewuste keuze maken voor genderneutrale producten, rustige neutrale kleuren en ook spullen die al een leven achter de rug hebben, maar hun waarde altijd behouden. Wij hebben bijvoorbeeld een kinderwagen in gebruik genomen die de omi van Suzanne bij de geboorte van haar eerste kind heeft gekocht. Een kinderwagen van ruim 60 jaar oud!

Met het versturen van het geboortekaartje hebben wij ook een cadeauwens bijgevoegd die in lijn was met keuzes die wij voor ons kind wilden maken. Dit om te voorkomen dat wij goedbedoelde cadeaus zouden ontvangen die we niet mooi vonden en niet pasten bij onze voorkeur. 

Deze ervaring is de opstap geweest om te komen tot Meneer Koekepeer. Wij merkten namelijk dat in onze omgeving er veel meer mensen waren die met hetzelfde dilemma zaten. Na een uitgezette enquête kregen wij hiervan een bevestiging. Uit de enquête respons van 40 ouders bleek 51% cadeaus te ontvangen die ze niet wilden!

Op basis van deze informatie zijn we aan de slag gegaan om producten te zoeken en te maken die passen in ons concept. Verder filosoferend hebben we uiteindelijk gekozen voor een verrassingspakket, omdat het plezier van het geven net zo leuk is als het ontvangen van een cadeau.

De verrassing is nu voor allebei even groot!

Waar staan wij voor?

Wij willen zo duurzaam mogelijk ondernemen

In ons persoonlijke leven proberen we zo duurzaam mogelijk te leven, en met Meneer Koekepeer gaan we de uitdaging aan om dit voor onze verrassingspakketten ook te doen.

Zo staan we voor zo min mogelijk plastic, in verpakkingsmateriaal en in de cadeautjes. Dit is helaas voor nu nog niet altijd mogelijk, maar we maken wel bewuste keuzes met selecteren van de producten die wij in onze verrassingspakketten stoppen.

Een leven lang mee, voor ieder kind

Wij zijn helemaal weg van producten een tweede (of derde) leven inblazen. Zo zijn wij vaak te vinden in kringloopwinkels en knappen we producten zelf op om te laten matchen met onze stijl.

Om op deze manier (nieuwe) ouders kennis te laten maken met lang houdbaar speelgoed voor hun kindjes is een gedachte waar wij blij van worden.

Daarnaast gaan we samenwerkingen aan met creatievelingen die mooie handgemaakte producten kunnen maken, zoals hydrofiele doeken, slabbetjes, houten en duurzaam speelgoed en zelfs een mobiel voor boven het bedje. Al deze samenwerkingen gaan we alleen aan als we helemaal tevreden zijn en staan voor de producten die zij maken.

Al onze cadeaus zijn unisex en zullen het kind (en ouders) verrassen.

Creëer ook een unieke verrassing!

Een lege doos is jouw startpunt. Wij voegen daar cadeaus aan toe, aan de hand van jouw wensen voor het kind en ouder(s). Daarin kan je verschillende categorieën kiezen die in de doos passen en matchen bij een kleurstijl. Een persoonlijke kaart maakt het helemaal af! Wij zorgen dat alles mooi is ingepakt en wordt verstuurd!

Wat zeggen onze gebruikers en ontvangers?

Laat je inspireren.

Menu