Wat zit er in een verrassingspakket?

Over de precieze inhoud van het verrassingspakket kunnen we je nog niet veel vertellen en dat komt, omdat jij degene bent die het pakket zo goed mogelijk gaat samenstellen! Je start met je budget, de cadeau categorieën en de kleurstijl voor de gekozen cadeaus. Nieuwe, handgemaakte en/of tweedehands producten kunnen deel uitmaken van het pakket. Dit zorgt voor een leuke, unieke mix waar de ontvanger zeker verrast door zal zijn!

In ieder verrassingspakket zitten minimaal 3 verrassingen. Hoe hoger het budget, des te meer en/of grotere cadeaus.

Speelgoed

Eten & drinken

Decoratie

Verzorging

Cadeaupakket Olijf

Handgemaakt

Nieuw

Tweedehands (vintage)

Onze categorieën

Speelgoed

Deze categorie vinden wij onmisbaar in onze pakketten. Wij selecteren ons speelgoed op pure, natuurlijke materialen wat lang mee kan. Hoe leuk is het om je kind steeds meer speelgoed te zien ontdekken; van rammelaar, tot bijtring, tot speelgoed met wielen om achter je aan te trekken.

Decoratie

Dit is vooral een kijk categorie. Hieronder verstaan we producten die je kan ophangen en kan laten zien. Denk bijvoorbeeld aan: een handgemaakte slinger, wandhaakjes, een mobiel voor boven de wieg, muziekdoosje etc.

Verzorging

Bij verzorging denken we vooral aan zachte producten, die je kindje in de watten kunnen leggen. Bijvoorbeeld: hydrofiele doeken, poetsdoekjes, baby oliën en crèmes, verschoonmatje of luieretui.

Eten & drinken

Bij eten & drinken hebben wij gekozen voor ‘benodigdheden’ rondom het eten voor baby’s en dreumessen; zoals bordjes, bakjes, bestek, slabben, maar ook snack cups. Dit alles in onze neutrale tinten die je ook kan selecteren

Creëer ook een unieke verrassing!

Een lege doos is jouw startpunt. Wij voegen daar cadeaus aan toe, aan de hand van jouw wensen voor het kind en ouder(s). Daarin kan je verschillende categorieën kiezen die in de doos passen en matchen bij een kleurstijl. Een persoonlijke kaart maakt het helemaal af! Wij zorgen dat alles mooi is ingepakt en wordt verstuurd!

De condities van de producten

Handgemaakt

We zoeken samenwerkingen met ondernemers die mooie producten maken. Duurzame materialen zoals hout of restpartijen stof. Denk bij deze categorie aan: hydrofiele doeken, knisperbladen, bijtringen en zelfs een mobiel voor boven het bedje.

Tweedehands (vintage)

Veel speelgoed kan nog best een tweede of derde keer mee. We struinen daarom graag kringloopwinkels af naar producten die mooi en leuk genoeg zijn om een kind blij te maken. Dit zijn producten voor in de speelgoed of decoratie categorie zoals, houten trek hondjes of eendjes of een ouderwetse vormenstoof.

Nieuw

Bij het uitzoeken van nieuwe producten kijken we natuurlijk naar tijdloze materialen en kleuren, zodat ze van kind op kind kunnen worden doorgegeven. Nieuwe producten zijn op zichzelf verpakt en bevinden zich in al onze categorieën.

Menu