fbpx

Zakelijke kraamcadeaus versturen zonder twijfel of stress.

Voor bedrijven is het lastig om de wensen van al het personeel om te zetten in een mooie zakelijke kraamcadeaus voor als er een baby is geboren. Laat staan meerdere collega’s per jaar. Wat als die ene klant of opdrachtgever waar zo goed mee samengewerkt word ineens is uitgerekend? Dan wil je wel je beste beentje voor zetten en een attent cadeau geven.

Wij zijn er voor om uit handen te nemen. Bij Meneer Koekepeer kan je je budget en wensen doorgeven en wij zorgen ervoor dat er een mooi cadeaupakket wordt verstuurd naar de nieuwe ouders. Zelfs met een persoonlijk kaartje en logo van het bedrijf.

Onze verrassingspakketten gaan van €30,- tot €100,- inclusief BTW en bestaan uit pure en functionele cadeaus. We hebben verschillende categorieën: verzorging, eten & drinken, decoratie en speelgoed. In de pakketten zitten minimaal 3 cadeaus en bij een hoger budget voegen wij meer of grotere cadeaus toe.

Om het voor een bedrijf nog persoonlijker te maken, gaan we graag met u in overleg over het soort cadeaus die we voor uw collega’s, klanten en of opdrachtgevers kunnen toevoegen.

Wat betekent Meneer Koekepeer voor u?

Wij ontzorgen de rompslomp voor het zoeken naar originele cadeaus

Niet meer hals over kop op zoek naar de leukste cadeautjes, of weer hetzelfde pakket bestellen wat de vorige collega ook kreeg.

Wij zorgen voor een gepersonaliseerd cadeaupakket

Omdat wij een kleine voorraad hebben en telkens op zoek naar creatieve ondernemers die mooie producten maken, zijn al onze pakketten uniek in zijn soort.

Cadeaupakketten op maat door mee te denken in uw branche

In overleg met u kunnen we cadeaus toevoegen die echt vanuit uw branche indruk kunnen maken.

Zakelijk kraampakket op maat

Laat uw gegevens achter om met ons in contact te komen over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wat zeggen onze gebruikers en ontvangers?

Laat je inspireren.

Creëer ook een unieke verrassing!

Een lege doos is jouw startpunt. Wij voegen daar cadeaus aan toe, aan de hand van jouw wensen voor het kind en ouder(s). Daarin kan je verschillende categorieën kiezen die in de doos passen en matchen bij een kleurstijl. Een persoonlijke kaart maakt het helemaal af! Wij zorgen dat alles mooi is ingepakt en wordt verstuurd!

Menu